Optičkim kabelom do korisnika - budućnost je stigla

iinet je začetnik projekta razvoja najsavremenijih optičkih telekomunikacionih mreža u Srbiji. Na teritoriji Novog Sada i Čelarevo svojim korisnicima imamo mogućnost da ponudimo kablovski i internet priključak preko mreže optičkih kablova i time pružiti najkvalitetnije servise iz naše ponude. Visoko sofisticirana oprema je garant pouzdanosti našeg sistema.
Servisi iinet FIBER je namenjen Poslovnim i Individualnim korisnicima

Fiber-to-the-Business (FTTB)

Usluga Fiber-to-the-Business (FTTB) namenjena je korisnicima koji imaju potrebu za simetričnim brzinama pristupa globalnoj mreži interneta. U ovu uslugu korisnicima je obezbeđena jedna statička javna IP adresa

od 20/20Mbps iznosi 50€/mesečno +pdv (2,5€/Mbps mesečno). 
U ovu uslugu nije uključena kablovska televizija.

od 50/50Mbps iznosi 100€/mesečno +pdv (2€/Mbps mesečno). 
U ovu uslugu nije uključena kablovska televizija.

od 100/100Mbps iznosi 175€/mesečno +pdv (1.75€/Mbps mesečno). 
U ovu uslugu nije uključena kablovska televizija.175

Fiber-to-the-Home (FTTH)

Fiber-to-the-Home (FTTH) usluga namenjena je individualnim korisnicima na teritoriji Novog Sada i Čelareva. Korisnicima FTTH usluge na raspolaganju su i standardni paketi kablovske i dodatni paketi namenjeni FTTH korisnicima

2.500,00din (sa uključenim pdv-om) sa nesimetričnom brzinom download 20Mbps/2Mbps i uključenim svim kanalima kablovske TV.

5.000,00din (sa uključenim pdv-om) sa nesimetričnom brzinom download 30Mbps/3Mbps i uključenim svim kanalima kablovske TV.

6.000,00din (sa uključenim pdv-om) sa nesimetričnom brzinom download 50Mbps/5Mbps i uključenim svim kanalima kablovske TV.

7.500,00din (sa uključenim pdv-om) sa nesimetričnom brzinom download 100Mbps/10Mbps i uključenim svim kanalima kablovske TV.

Instalacija na lokaciji korisnika iznosi 3500din jednokratno. Kod korisnika se montira završni uređaj i jedan wifi ruter.

IINET-FTTH uključuje pretplatu za jedan digitalni priključak, a svaka naredna kartica uvećava pretplatu za 300din mesečno.